JAK PODVRACET SPOTŘEBNÍ CIVILIZACI A JINÉ ÚVAHY

Hořčice

14. února 2014 v 15:53 |  Kuchyně
1 kg zelených rajčat
500 g hlávkového zelí
1 střední celer
5 menších feferonek
6 červených paprik

to vše umeleme.

Smícháme s:

1 lžící soli
2 lžícemi hořčičného semínka
180 g cukru nebo 200 g medu

Na mírném ohni dusíme a často mícháme 20 - 30 minut. Přídáme 250 ml 18% octa a povaříme ještě 5 minut. Plníme vřelé do horkých sklenic a necháme vychladnout dnem vzhůru.

Tags: domácí výroba potravin, domácí strava, domácí kuchyně
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama