JAK PODVRACET SPOTŘEBNÍ CIVILIZACI A JINÉ ÚVAHY


Komentáře

1 Macin Macin | Web | 22. března 2014 v 8:02 | Reagovat

Koupila jsem si před lety jogurtovač a dobrý.Opravdu je nejlepší Holandský jogurt. Jeden kelímek stojí 20,-což je dost,ale udělá se z něj 7 kousků. Člověk by si dělal i máslo, ale když si to spočítám, cena je astronomická

2 Anidea Anidea | E-mail | Web | 24. března 2014 v 11:20 | Reagovat

Máslo jsem taky zkoušela z 30% šlehačky. Vyšlo to nastejno s normálně koupeným...
Když si necháte trochu jogurtu napříště, nemusíte další kupovat, dělám to tak. Než ta kultura zdivočí a začne být kyselá, udělám asi tak 8 až 10 generací jogurtu.

3 Janka Janka | 30. května 2014 v 9:41 | Reagovat

Ja delam jogurt z Olma bio jogurtu, ted zrovna stoji 9,90 Kc, bezne kolem 12 Kc. Mnou vyrobeny jogurt je mnohem hustsi nez ten puvodni. V zime ho vyrabim na radiatorech. Vecer naskladam sklenicky na topeni, prikryji rucnikem a rano mam pekne tuhy jogurt. V lete ho vyrabim uplne stejne, ale sklenicky naskladam na nahrivaci podusku a jeste je prikryji polstarem. Poduska se sama  po hodine vypne, coz je sikovny. Nemusi se nic hlidat a rano zase hotovy jogurt dam do lednice.

4 Anidea Anidea | E-mail | Web | 30. května 2014 v 14:12 | Reagovat

[3]: Jsi geniální. Jak je to jednoduché! Proč si doma jogurt nedělají všichni. :-)

5 dave dave | 21. února 2015 v 17:32 | Reagovat

Ze svý nedočkavosti na výsledek, můžu potvrdit, že sýr se klidně dá vymačkat a nemusíte čekat celej den, ale to je na vás :D Jinak díky za recept :)

6 Anidea Anidea | E-mail | Web | 22. února 2015 v 9:41 | Reagovat

[5]: Díky, že jste se stavil :-) Jasně, že se to dá vymačkat, ale to je moc PRÁCE. Raději čekám než pracuji :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.