JAK PODVRACET SPOTŘEBNÍ CIVILIZACI A JINÉ ÚVAHY

Zajímavý link: Jak skladovat potraviny

24. června 2014 v 22:20 |  Zajímavé linky
Z Akademie soběstačnosti mi dnes dorazil tento link:
Některé tipy jsou zajímavé. Bod č. 9 jsem neznala.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Kitty Kitty | E-mail | Web | 24. června 2014 v 22:40 | Reagovat

Některý jsou fakt praktický. Díky :-)

2 Sugr Sugr | Web | 25. června 2014 v 17:58 | Reagovat

Velmi zajímavé, zcela pro mě nové je to úžasné zavírání igelitových sáčků, hned to jdu zkusit! ;-) Děkuji za bezva rady!

3 Máří Kosáček Máří Kosáček | E-mail | Web | 25. června 2014 v 19:24 | Reagovat

No páni, to s tím sýrem, to jsem neznala, potřít máslem, to by mne nenapadlo. Já ho vždycky opatrně rozbalím a  originál folii zase zakryji a pak je taky dobrý.

4 Anidea Anidea | E-mail | Web | 26. června 2014 v 16:04 | Reagovat

[1]:, [2]: a [3]: Někdy člověku opravdu po e-mailu přijde něco zajímavého :-)

5 Vendy Vendy | Web | 27. června 2014 v 19:18 | Reagovat

To je docela dobré, někde jsem četla, že se dá zmrazit i třeba petrželka zelená, posekaná nadrobno a normálně ve vodě, jako ledové kostky, pak se to jen přidá do polévky a je vystaráno.

6 Anidea Anidea | E-mail | Web | 2. července 2014 v 10:11 | Reagovat

[5]: Ano, takhle to dělá tchýně a je to skvělé. To v tom oleji - myslím, že by to bylo príma do salátů.

7 Intuice Intuice | E-mail | Web | 9. července 2014 v 22:52 | Reagovat

Zajímavé, některé jsem neznala. Petrželku zamražuji běžně. :-)

8 Anidea Anidea | E-mail | Web | 13. července 2014 v 19:53 | Reagovat

[7]: Ona se moc hodí :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama