JAK PODVRACET SPOTŘEBNÍ CIVILIZACI A JINÉ ÚVAHY

Pozvánka

3. října 2015 v 16:15 |  Články
Milí přátelé a čtenáři,

ráda bych Vás pozvala na přednášku na téma "Jak zdravě skladovat potraviny", kterou budu mít jako jedna z několika lidí pro Akademii soběstačnosti.
Přednáška se koná 7. 10. 2015 od 18:00 v Praze, adresa je Creative Gate, Jindřišská 5, Praha 1, III. Schodiště vedle.

Celý program:

Eva Hauserová - "Jak to udělat, aby se jídlo nekazilo - aneb Sedmero způsobů, jak zamezit mikrobům v množení nebo s nimi vtipně spolupracovat".
Stanislav MüIler - Konzervace potravin vakuem a kvašením
Magdalena Vožická (to jsem já) - Zkušenosti našich babiček (já bych spíš řekla, že dědečků. Budu se zabývat také krechtem.)
Petr Hájek - Zavřeniny aneb jak nezavařovat

Zde je odkaz, kde se dozvíte všechny podrobnosti: http://www.akademiesobestacnosti.cz/program/jak-zdrave-skladovat-potraviny

Přijdete-li, budete svědky mé premiéry. Nikdy jsem totiž před lidmi nemluvila. Ačkoliv přednášková místost je velmi malá, až komorní, možná i uvidíte, jak tam omdlím :)
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Kitty Kitty | E-mail | Web | 3. října 2015 v 17:45 | Reagovat

Hned bych šla a přeju ti pevné nervíky. Ale když víš o čem povídáš, bude to brnkačka... ;-)

2 Melissa Melissa | Web | 3. října 2015 v 19:53 | Reagovat

Přednáška bude určitě zajímavá,ale Praha je pro mne přece jen trochu z ruky.Tak si to užij,ať vám přijde hodně lidí a určitě to zvládneš.Držím palce:) :-)

3 Ema Ema | E-mail | Web | 3. října 2015 v 22:28 | Reagovat

Držím palce, aby premiéra dopadla na výbornou. Určitě budeš skvělá!:-)

4 chudobka1970 chudobka1970 | Web | 4. října 2015 v 12:06 | Reagovat

Škoda že nepřednášíš někde blíž, Praha je moc daleko...

5 Anidea Anidea | E-mail | Web | 4. října 2015 v 15:02 | Reagovat

[1]: Jen abych hrůzou všechno nezapomněla.

[2]: Děkuju. Mám trému...

[3]: Moc Ti děkuju :-)

[4]: No jo... Ale na tyhle přednášky jezdí i lidi až z Ostravy :-)

6 Van Vendy Van Vendy | Web | 9. října 2015 v 13:29 | Reagovat

Před pár dny jsem sledovala na Mňamu (nějakej kuchařskej speciál) pořad o zaskladňování potravin. Samozřejmě klasické zavařování, taky marmeládování nebo rozvařování ovoce (tam na to šli přímo vědecky, s měřidly teploty a dokonce měřidlo kyselosti, u mixovaných rajčat), taky sušení, jestli měli i něco dalšího, nevím, ono moc dalších způsobů konzervace zase není. Ale o tom zavíčkování čerstvých potravin jsem dodnes neslyšela, to je pro mě vážně novinka.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama